Формування медичних аптечок

Формування медичних аптечок


Формування медичних аптечок

    На території України діє значна кількість благодійних фондів, волонтерських центрів, які спрямовують свою діяльність на ресурсну підтримку українських військових, починаючи з 2014 року. Зважаючи на те, що «система допомоги» була налагоджена, наша ГО «УКРО» не планувала займатися подібного роду організацією, однак, до нас почали звертатися українські захисники за допомогою. З початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації на суверенну територію Української держави ми отримували різнопланові запити проте вирішили зупинитися саме на формування індивідуальних медичних аптечок.

  Ми організовуємо та проводимо різнопланові просвітницькі заходи, які супроводжуються закупівлею необхідних речей, для тактичних аптечок. Відтак ГО «УКРО» провела: інтелектуальну гру «Поясни моє право», запросила практичного психолога провести практикум «Самодопомога під час війни», благодійний аукціон та багато іншого.

    Така робота розпочалась з однодумців, друзів, колег, а потім все переросло в щось інше, щось більш масштабне. До нас долучаються небайдужі та ті, які мають спільні погляди та бажання діяти.

  Зважаючи на те, що запит на медичні аптечки є постійним – ми не зупиняємось, а лише розширюємо свою діяльність. Варто зауважити, що нашу ініціативу підтримують активні жителі м. Мени, що на Чернігівщині, надсилаючи, зокрема, бинти, стерильні рукавички, знеболювальні в ампулах, тощо.

    Акцентуємо увагу, що медична аптечка комплектується відповідно до чинних стандартів та лише сертифікованою продукцією.

   Наші укомплектовані належним чином медичні аптечки отримали всі ті, кому вони були необхідні, зокрема жителі м. Мени (Чернігівська обл.), жителі м. Васильків, що на Київщині, які вже боронить українську землю, а також інші підрозділи, які звернулись із відповідним запитом.

   Ми висловлюємо щиру вдячність кожному, хто долучається до нас та просимо долучатися всіх тих небайдужих, яким «болить» наша Україна. Працюємо далі!