Зустріч з Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні
  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні

Зустріч з Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні


Зустріч з Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні

28.03.2018 р. студенти Київського університету права НАН України взяли участь у спілкуванні із Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні Паном Манодж Кумар Бхарті на тему: «Спільне майбутнє у роздробленому світі» в Інституті Горшеніна.

В ході даного заходу було піднято багато актуальних питань, а саме: формування сьогоднішнього світопорядку; роль та значення міжнародного права; вирішення багатьох релігійних, культурних та мовних питань на прикладі досвіду Індії. Надзвичайним і Повноваженим Послом Республіки Індія в Україні були подані різні моделі можливого економічного розвитку України з урахуванням специфіки нашої країни.

Позитивним став безцінний досвід для студентів Університету, які мали змогу безпосереднього спілкування з Паном Манодж Кумар Бхарті. Від КУП НАН України взяли участь: Балагур Вікторія, Боброва Тетяна, Псьота Ярослав, Хромов Олександр, Шестопалова Віолета, Семенюк Євген та доцент кафери міжнародного права та порівняльного правознавства КУП НАН України Е.В. Тітко. Зустріч та дискусія відбувалися англійською мовою.

Для студентів Київського університету права, як майбутніх фахівців-міжнародників, було важливо побачити і відчути повноту атмосфери дипломатичної професії, випробувати на практиці здобуті навички дипломатичного протоколу та етикету, отримати практику спілкування іноземною мовою із фаховим дипломатом.