ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА «ВІЙНА ТА МИР» ТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАТИЦІ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ.
  • Головна
  • Новини
  • ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА «ВІЙНА ТА МИР» ТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАТИЦІ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ.

ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА «ВІЙНА ТА МИР» ТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАТИЦІ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ.


ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА «ВІЙНА ТА МИР» ТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАТИЦІ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ.

ВІДГРИМІЛА ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА «ВІЙНА ТА МИР» ТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРИСВЯЧЕНА ПРОБЛЕМАТИЦІ ЗАХИСТУ ПРАВ ЛЮДИНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ.

На Художній виставці «Війна та мир» були представлені роботи: науково-педагогічних працівників, школярів з м. Селидове (Донецька обл.), Державної художньої середньої школи ім. Т.Г. Шевченка (м. Київ), студентів Університету державної фіскальної служби України.

В рамках заходу паралельно відбулася фотовиставка жінок-ветеранів ООС з дітьми-інвалідами «Янголи та берегині», та «Феї і лицарі», на яких юні пані (з інвалідністю) зображені в образі казкових фей разом із воїнами-ветеранами АТО/ООС в лицарських обладунках. Ми щиро вдячні Олегу Трачуку та Руслану Мирошниченко за сприяння у проведенні даних фотовиставок.

Науковою родзинкою заходу стала презентація монографії доктора юридичних наук, доцента, професора кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Університету державної фіскальної служби України Ельвіри Валентинівни Тітко «Міжнародно-правові аспекти цивільно-військового співробітництва (СІМІС)».

На завершення заходу учасники Науково-практичної конференції з прав людини, присвяченої проблематиці захисту прав людини в умовах збройного конфлікту зробили доповіді. Зокрема: Кортукова Тамара Олександрівна, Гармаш Олексій Володимирович, Шульга Анастасія Андріївна.

На запрошення організаторів заходу долучилися:

Єхануров Юрій Іванович Прем’єр-міністр України (2005-2006 рр.), народний депутат України 3-го, 4-го, 5-го скликань, громадський діяч;

Куровська Ілона Анатоліївна - головний науковий співробітник Інституту законодавства Верховної Ради України;

Савчук Костянтин Олександрович - старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України;

Мирошниченко Руслан Миколайович - полковник, начальник відділу цивільно-військового співробітництва командування Сухопутних військ Збройних сил України;

Дей Марина Олександрівна - доцент кафедри конституційного і адміністративного права Національного авіаційного університету, засновниця Центру стратегічних інновацій та прогресивного розвитку.

Олег Трачук - заступник голови Веукраїнської громадської організації людей з інвалідністю «Прагнення».

Ми щиро вдячні кожному, хто розділив цей день з нами. Дякуємо всім-всім-всім за допомогу та сприяння у проведенні заходу! Організатори заходу: ГО «Український осередок з прав людини та розвитку освітніх новацій», адвокатське об’єднання «Об’єднання київських адвокатів», кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства Університету державної фіскальної служби України, ТОВ «Нептун».